Superscherp Met het Kaasmes Comté Monaco+ van BOSKA snij je heel eenvoudig de lekkerste half harde en harde kazen. Doordat je dit roestvrijstalen, non-stick mes tweehandig bedient, blijven je vingers bij het snijoppervlak..
Moeiteloos snijden Professional of liefhebber... iedereen wil soepel door zachte en half harde kazen snijden. Met het Kaasmes Halfhard Cheesy snij je moeiteloos door deze kazen heen. De kleur en de gaten in het handvat geven dit..
Perfect voor zachte en halfharde kazen Met het Kaasmes Halfzacht Mini Monaco+ van BOSKA snij je met groot gemak de lekkerste kazen. Het roestvrijstalen mes is extra non-stick door de gaten in het lemmet en het wafelpatroon. Perf..
Kleeft niet Snij je favoriete zachte en half harde kaas in stijl met het Kaasmes Halfzacht Oslo van BOSKA. Door de gaten in het lemmet blijft je kaas niet kleven. Dit maakt het stijlvolle mes met eikenhouten handvat perfect voor..
Ervaren De beste oplossing voor het breken van harde tot zeer harde kaas: dat is wat het Kaasmes Hard Monaco+ van BOSKA je biedt. 120 jaar ervaring is samengevoegd in één lijn: de Monaco+ lijn. Dit mes met wafelpat..
Buigt niet Snij moeiteloos de lekkerste harde en zeer harde kazen met het Kaasmes Hard Oslo van BOSKA. Het lemmet is aan twee kanten geslepen, dus superscherp. Ook buigt het niet tijdens het kracht zetten, door het gebruik van g..