Menu
Your Cart

Schilmes

Schilmes kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Messenset Specialist!

Merk: Alpina
10x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met lichtgrijs kunststof handvat 16 cm. Aardappelschilmesjes met een lichtgrijs kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit...
€ 9,26
Excl. BTW:€ 7,65
Merk: Alpina
20x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met lichtgrijs kunststof handvat 16 cm. Aardappelschilmesjes met een lichtgrijs kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit...
€ 14,70
Excl. BTW:€ 12,15
3x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met antraciet kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een antraciet kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: kunststof en R..
€ 8,64
Excl. BTW:€ 7,14
3x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met blauw kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een blauw kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaat..
€ 7,14
Excl. BTW:€ 7,14
3x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met wit kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een wit kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaatwasm..
€ 7,14
Excl. BTW:€ 7,14
6x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met antraciet kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een antraciet kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 6x stuks. Materiaal: kunststof en R..
€ 16,01
Excl. BTW:€ 13,23
6x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met blauw kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een blauw kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 6x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaat..
€ 16,01
Excl. BTW:€ 13,23
6x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met wit kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een wit kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 6x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaatwasm..
€ 16,01
Excl. BTW:€ 13,23
Merk: Alpina
Alpina keukenmesjes/schilmesjes set van 3x stuks RVS met bruin kunststof handvat 18 cm. Aardappelschilmesjes met een kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: k..
€ 7,43
Excl. BTW:€ 6,14
Merk: Alpina
Alpina keukenmesjes/schilmesjes set van 3x stuks RVS met paars kunststof handvat 18 cm. Aardappelschilmesjes met een kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: k..
€ 7,43
Excl. BTW:€ 6,14
Merk: Alpina
Alpina keukenmesjes/schilmesjes set van 3x stuks RVS met rood kunststof handvat 18 cm. Aardappelschilmesjes met een kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: ku..
€ 7,43
Excl. BTW:€ 6,14
Merk: Alpina
Alpina keukenmesjes/schilmesjes set van 3x stuks RVS met roze kunststof handvat 18 cm. Aardappelschilmesjes met een kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: ku..
€ 7,43
Excl. BTW:€ 6,14
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 99