Menu
Your Cart

Dunschiller

Dunschiller kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Messenset Specialist!

Merk: Alpina
2x Zwarte Alpina dunschillers/aardappelmesjes 15 cm. Twee draaibare mesjes/dunschillers/dunschilmesjes voor het schillen van aardappels, groente en fruit. Afmeting: ca. 15 x 8 x 3 cm. Materiaal: kunststof, roestvrijstaal. Vaatwasser geschik..
€ 13,47
Excl. BTW:€ 11,13
Merk: AdHoc
Dunschiller Universeel Curve, Zilver - Adhoc  Met deze japanse dunschiller, schilt u binnen een handomdraai alles wat u wilt. De dunschiller is extra scherp geslepen, zodat u moeiteloos kunt schillen. De schi..
€ 23,22
Excl. BTW:€ 19,19
Merk: Alpina
Alpina Dunschiller 18,5 Cm Staal Zwart/Zilver..
€ 6,90
Excl. BTW:€ 6,90
Merk: Alpina
Dubbelzijdige mesjes/dunschillers/dunschilmesjes voor het schillen van aardappels, groente en fruit. Afmeting: ca. 18,5 x 6 cm. Materiaal: staal, kunststof...
€ 8,35
Excl. BTW:€ 6,90
Merk: BergHOFF
Balance Dunschiller, Recht, Gerecycled Kunststof, Sage BergHOFF | Leo LineMet de Balance dunschiller van BergHOFF schil je niet alleen moeiteloos groenten en fruit, maar lever je ook meteen een positieve b..
€ 7,95
Excl. BTW:€ 7,95
Merk: BergHOFF
Balance Dunschiller, Y-vormig, Gekarteld, Gerecycled Kunststof, Sage BergHOFF | Leo LineMet de Balance dunschiller van BergHOFF schil je niet alleen moeiteloos groenten en fruit, maar lever je ook meteen e..
€ 12,72
Excl. BTW:€ 12,72
Merk: BergHOFF
Balance Dunschiller, Y-vormig, Gerecycled Kunststof, Sage BergHOFF | Leo LineMet de Balance dunschiller van BergHOFF schil je niet alleen moeiteloos groenten en fruit, maar lever je ook meteen een positiev..
€ 8,95
Excl. BTW:€ 8,95
Merk: BergHOFF
Dunschiller met zester BergHOFF | Leo Deze compacte dunschiller uit de Leo serie van BergHOFF biedt niet alleen een soft grip handvat, maar ook een razendscherp snijblad. De dunschiller is perfect voor he..
€ 16,15
Excl. BTW:€ 13,35
Merk: BergHOFF
De Leo Line Dunschiller PP van BergHOFF is makkelijk te gebruiken om je groenten en fruit te schillen. Of je nou aardappelen, appels of komkommers wilt schillen, je doet dit met deze dunschiller letterlijk in een handomdraai. De dunschil..
€ 15,68
Excl. BTW:€ 12,96
Merk: BergHOFF
De Leo Line Dunschiller van BergHOFF is ideaal voor groente en fruit met een taaie schil. Of je nou tomaten of pruimen wilt schillen, dit doe je eenvoudig met deze dunschiller. Door het ergonomisch, zachte handvat heb je een goede en vei..
€ 16,15
Excl. BTW:€ 13,35
Merk: BergHOFF
Om snel en gemakkelijk een appel te schillen gebruik je de Essentials Line dunschiller van BergHOFF. De dunschiller is gemaakt van hoogwaardige zinklegering waardoor deze duurzaam en corrosiebestendig is. Dankzij het scherpe mes glijdt d..
€ 19,54
Excl. BTW:€ 16,15
Merk: BergHOFF
Dunschillerset met rasp van het merk BergHOFF. Met deze set bent u compleet in de keuken! De set bestaat uit: Een heel fijne rasp voor bijvoorbeeld gember. Een dunschiller met kartel voor bijvoorbeeld tomaten Een..
€ 42,29
Excl. BTW:€ 34,95
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 110