Menu
Your Cart

Vleesmes

Vleesmes kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Messenset Specialist!

Merk: Alpina
Dit mooie en vlijmscherpe koksmes van Alpina is een aanwinst voor je keuken!..
€ 18,63
Excl. BTW:€ 15,40
Merk: Amefa Model: MESSENSET-MES157
Amefa koksmes op kaart..
€ 12,50
Excl. BTW:€ 10,33
Merk: Bamix
De Bamix vleesmes is 3,5 cm breed en 2 cm hoog. Gebruik het vleesmes voor het fijnhakken van vlees voor hamburgers of tartaar met behulp van de Bamix staafmixer. Behalve voor vlees is het sikkelmes ook geschikt voor het fijnhakken van taaie..
€ 31,99
Excl. BTW:€ 26,44
Merk: BergHOFF
Vleesmes 19 cm, Roze BergHOFF | Leo Dit fraaie vleesmes uit de Leo serie van BergHOFF blinkt uit in de fraaie kleur roze en is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal inclusief een coating waardoor de i..
€ 23,57
Excl. BTW:€ 19,48
Merk: BergHOFF
Dit fraaie vleesmes uit de Essentials serie van BergHOFF blinkt uit door het fraaie donker houten heft en is gemaakt van hoge kwaliteit roestvrijstaal. Dit mes gebruik je voornamelijk voor mooie stukken vlees of vis om deze in moten of f..
€ 24,91
Excl. BTW:€ 20,59
Merk: Bergner Model: MESSENSET-MES120
Eigenschappen: - Een vleesmes / trancheermes uit de serie "Masterpro" van Bergner - Dit vleesmes heeft een lang en laag lemmet met een glad oppervlak waarmee je gemakkelijk mooi plakken kunt snijdenIdeaal om vlees, vis en gevogelte in gelijke plakken te snijden (trancheren) - Het heft is van hoog..
€ 15,95
Excl. BTW:€ 13,18
Merk: Bergner Model: MESSENSET-MES119
Eigenschappen: - Een keukenmes uit de serie "Natural Life" van Bergner - Dit vleesmes / trancheermes heeft een lang en laag lemmet met een glad oppervlak waarmee je gemakkelijk mooi plakken kunt snijdenIdeaal om vlees, vis en gevogelte in gelijke plakken te snijden (trancheren) - Het heft is van ..
€ 10,50
Excl. BTW:€ 8,68
Merk: BK Model: MESSENSET-MES121
..
€ 32,95
Excl. BTW:€ 27,23
Merk: Brabantia
Op zoek naar een fijn mes om vlees mee te snijden? Dan valt het Brabantia vleesmes vast bij je in de smaak. Met zijn lange stalen lemmet en fijne punt snijdt hij makkelijk alle soorten bereid vlees. Zo schoon en duurzaam - het beste mes voo..
€ 39,87
Excl. BTW:€ 32,95
Het Diamant Sabatier Babiole vleesmes: een prachtig en bovenal essentieel mes in iedere keuken. Het flexibele vleesmes is voorzien van een prachtig heft van acaciahout en zal in iedere keuken mooi staan!Het Babiole vleesmes h..
€ 35,90
Excl. BTW:€ 35,90
Merk: Diamant Sabatier Model: keukenmessen
Het Franse Diamant Sabatier heeft zich voor de messen uit de Riyouri-serie laten inspireren door het Verre Oosten. Het sterke, hooggelegeerde staal is geslepen in een vlijmscherpe Japanse slijphoek. De Riyouri messen hebben een volledig roestvrij stalen ontwerp met een naadloze afwerking, en zijn da..
€ 38,99
Excl. BTW:€ 38,99
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 52