Menu
Your Cart

Losse messen

Losse messen kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Messenset Specialist!

Merk: Alpina
10x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met lichtgrijs kunststof handvat 16 cm. Aardappelschilmesjes met een lichtgrijs kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit...
€ 9,26
Excl. BTW:€ 7,65
Merk: Alpina
20x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met lichtgrijs kunststof handvat 16 cm. Aardappelschilmesjes met een lichtgrijs kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit...
€ 14,70
Excl. BTW:€ 12,15
Merk: Alpina
2x Zwarte Alpina dunschillers/aardappelmesjes 15 cm. Twee draaibare mesjes/dunschillers/dunschilmesjes voor het schillen van aardappels, groente en fruit. Afmeting: ca. 15 x 8 x 3 cm. Materiaal: kunststof, roestvrijstaal. Vaatwasser geschik..
€ 13,47
Excl. BTW:€ 11,13
3x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met antraciet kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een antraciet kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: kunststof en R..
€ 8,64
Excl. BTW:€ 7,14
3x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met blauw kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een blauw kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaat..
€ 7,14
Excl. BTW:€ 7,14
3x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met wit kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een wit kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 3x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaatwasm..
€ 7,14
Excl. BTW:€ 7,14
Merk: CHI
4x Steakmessen/vleesmessen bestekset in blisterverpakking. Zeer scherpe messen met een geklonken en voorgevormde greep en gekarteld lemmet, geschikt voor o.a. vlees en pizza. Lengte: ca. 23 cm, lemmetlengte ca...
€ 10,16
Excl. BTW:€ 8,40
6x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met antraciet kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een antraciet kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 6x stuks. Materiaal: kunststof en R..
€ 16,01
Excl. BTW:€ 13,23
6x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met blauw kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een blauw kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 6x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaat..
€ 16,01
Excl. BTW:€ 13,23
6x Keukenmesjes/schilmesjes RVS met wit kunststof handvat. Aardappelschilmesjes met een wit kunststof handvat en een RVS snijvlak. Ideaal voor het schillen van groente en fruit. Aantal mesjes: 6x stuks. Materiaal: kunststof en RVS. Vaatwasm..
€ 16,01
Excl. BTW:€ 13,23
Merk: AdHoc
Dunschiller Universeel Curve, Zilver - Adhoc  Met deze japanse dunschiller, schilt u binnen een handomdraai alles wat u wilt. De dunschiller is extra scherp geslepen, zodat u moeiteloos kunt schillen. De schi..
€ 23,22
Excl. BTW:€ 19,19
Merk: Alpina
Dit broodmes/kartelmes heeft een snijblad welke is gemaakt van hoogwaardig roestvrij edelstaal. Lengte: ongeveer 33,5 cm. Vaatwasser bestendig. Keuken accessoires/keukenmessen/broodmessen...
€ 13,24
Excl. BTW:€ 10,94
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 460